تاریخ های مهم

google map

خبرگزاری ایسنا
1396/07/12

دانشگاه علم‌وفرهنگ میزبان کنفرانس ملی "بهره‌وری و اقتصاد مقاومتی"

اولین کنفرانس ملی بهره‌وری و اقتصاد مقاومتی، اسفند ماه امسال در دانشگاه علم و فرهنگ (وابسته به جهاد دانشگاهی) برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا، دکتر محمدحسین ایمانی خوشخو، رئیس دانشگاه علم و فرهنگ ضمن اعلام این خبر با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب اسلامی در ابلاغیه سیاست‌های اقتصاد مقاومتی بطور مستقیم بر «محور قراردادن رشد بهره‌وری در اقتصاد» تاکید فرموده‌اند، خاطرنشان کرد: تلاش‌های علمی و عملی برای افزایش بهره‌وری یک وظیفه دینی و ملی جهت تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی است و دانشگاه علم و فرهنگ از تمامی ظرفیت‌های علمی و تخصصی خود برای انجام این وظیفه استفاده خواهد کرد.

دکتر ایمانی خوشخو افزود: یکی از هدف‌های اصلی برگزاری این کنفرانس، تبیین ابعاد مختلف بهره‌وری و نشان دادن جایگاه آن در اقتصاد مقاومتی و برنامه ششم توسعه کشور است.

رئیس دانشگاه علم و فرهنگ اضافه کرد: توسعه فرهنگ بهره‌وری، جلب توجه جامعه علمی و صنعتی کشور به اهمیت بهره‌وری، ایجاد یک حرکت و بسیج ملی بخصوص در بین مراکز علمی و دانشگاهی، برقراری ارتباط موثر بین دانشگاه‌ها و مجامع علمی با مراکز و موسسات اقتصادی و صنعتی جهت ارتقای بهره‌وری از دیگر اهداف این کنفرانس است.

www.isna.ir/news/96062715493