تاریخ های مهم

دانشگاه علم و فرهنگ
1396/07/12

معرفی دانشگاه علم و فرهنگ

جهاددانشگاهي براساس اهداف و وظايف مندرج در اساسنامه مصوب شوراي عالي انقلاب فرهنگي و با مجوز وزارت علوم، تحقيقات و فناوري، فعاليت آموزشي خود را در حوزه آموزش عالي با تأسيس مؤسسه آموزش عالي جهاددانشگاهي در سال 1372 آغاز نمود. پس از 12 سال فعاليت مستمر وكسب موفقيت‌هاي آموزشي و در پي احراز شرايط لازم، شوراي گسترش آموزش عالي وزارت علوم در جلسه مورخ 84/11/15 با ارتقاي مؤسسه آموزش عالي جهاددانشگاهي (تهران) به دانشگاه علم و فرهنگ موافقت قطعي به عمل آورد. در حال حاضر اين دانشگاه با داشتن تمامي اركان و نهادهاي اجرايي، شوراها و كميته‌هاي مصوب و مذكور در آيين‌نامه مديريت دانشگاهها و مراكز آموزش عالي، در حوزه‌هاي مختلف آموزشي، پژوهشي، دانشجويي و فرهنگي فعاليت مي‌نمايد.
دانشگاه علم و فرهنگ در حدود 20000 مترمربع فضاي آموزشي، كمك آموزشي و اداري شامل ساختمان‌هاي ستادي، مركزي، دانشكده هنرو معماري، واحد تحصيلات تكميلي شماره 1 و شماره 2، پژوهشكده توسعه تكنولوژي و پژوهشكده رويان در اختيار دارد و اميد است با ياري خداوند متعال در آينده‌اي نزديك طرح جامع دانشگاه منطبق با استانداردهاي آموزشي در زميني به مساحت 3 هكتار به اجرا در ‌آيد.

ساختار آموزشي دانشگاه

دانشگاه علم و فرهنگ داراي پنج دانشكده فني ومهندسي، هنر ومعماري، علوم انساني، علوم پايه و گردشگري با ويژگيهاي ذيل مي باشد:

دانشكده فني و مهندسي

دانشكده فني و مهندسي در مقطع كارشناسي رشته‌هاي مهندسي كامپيوتر، مهندسي عمران، مهندسي صنايع و كارشناسي ناپيوسته مهندسي تكنولوژي نرم‌افزار كامپيوتر از طريق كنكور سراسري دانشجو مي‌پذيرد. تعداد دانشجويان در نيمسال دوم سال تحصيلي 91-90 اين دانشكده، 1127 نفر بوده كه از اين تعداد 485 نفر زن و642 نفر مرد مي‌باشند.

دانشكده علوم انساني

دانشكده علوم انساني در مقطع كارشناسي رشته‌هاي حقوق، حسابداري، مديريت صنعتي، مديريت فرهنگي و هنري و روانشناسي باليني و در مقطع كارشناسي ناپيوسته حسابداري از طريق آزمون سراسري دانشجو مي‌پذيرد.
تعداد دانشجويان در نيمسال دوم سال تحصيلي 91-90 اين دانشكده، 1227 نفر بوده كه از اين تعداد 882 نفر زن و 345نفر مرد مي‌باشند.

دانشكده هنر و معماري

دانشكده هنر متشكل از گروههاي آموزشي گرافيك، نقاشي، طراحي پارچه، طراحي لباس، معماري داخلي و مهندسي معماري در مقطع كارشناسي و آموزش هنرهاي تجسمي در مقطع كارشناسي ناپيوسته مي‌باشد.
تعداد دانشجويان در نيمسال دوم سال تحصيلي 91-90 اين دانشكده، 1394 نفر بوده كه از اين تعداد 1224 نفر زن و 170نفر مرد مي‌باشند.

دانشكده علوم گردشگري

دانشكده علوم گردشگري متشكل از گروههاي آموزشي جغرافيا و برنامه ريزي توريسم، اكوتوريسم(طبيعت‌گردي)، مديريت جهانگردي- بازاريابي جهانگردي در مقطع كارشناسي ارشد و مديريت گردشگري در مقطع دكتري مي باشد.
تعداد دانشجويان در نيمسال اول سال تحصيلي 92-91 در اين دانشكده 67 نفر بوده كه از اين تعداد 51 نفر زن و 16 نفر مرد مي باشند.

دانشكده علوم پايه

گروه‌هاي آموزشي علوم پايه شامل گروه آموزشي زيست‌شناسي علوم جانوري در مقاطع كارشناسي ارشد و دكتري و گروه آموزشي رياضيات مالي در مقطع كارشناسي ارشد و گروه آموزشي آمار در مقاطع كارشناسي پيوسته و كارشناسي ناپيوسته مي‌باشد.
در نيمسال دوم سال تحصيلي 91-90 در گروه‌هاي زيست‌شناسي و آمار 291 نفر مشغول به تحصيل هستند كه از اين تعداد 236 نفر زن و 55 نفر مرد مي‌باشند.

اهم موفقيتهاي دانشگاه در يك سال گذشته

- اخذ مجوز رشته‌هاي روانشناسي باليني، حقوق خصوصي، عمران گرايش سازه و مديريت گردشگري در مقطع دكتري، اخذ مجوز رشته‌هاي مديريت گردشگري گرايش بازاريابي وجهانگردي، طراحي پارچه ولباس، نقاشي، مهندسي كامپيوتر گرايش نرم افزار، رياضيات گرايش رياضيات مالي در مقطع كارشناسي ارشد و اخذ مجوز رشته مديريت جهانگردي ومديريت بازرگاني در مقطع كارشناسي از موفقيتهاي حوزه آموزشي
- كسب رتبه اول كشوري مسابقه پل‌هاي فولادي توسط گروه مهندسي عمران در مقطع كارشناسي در بين دانشجويان دانشكده هاي دولتي و غير انتفاعي
- كسب رتبه اول در نمايشگاه گردشگري